Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Årlig rapport till regeringen

I Havsmiljöinstitutets uppdrag ingår att "till regeringen årligen redovisa situationen i havet samt andra viktiga slutsatser i sammandrag".

I Havsmiljöinstitutets rapport till regeringen tar vi upp och diskuterar viktiga och aktuella aspekter av miljösituationen i havet och som är särskilt intressanta att belysa. Andra ämnesområden med betydelse för havets förvaltning diskuteras också.

För den som vill ha en mer heltäckande bild och analys av tillståndet för havsmiljön hänvisar vi till den årliga rapporten HAVET. Rapporten ges ut av Havsmiljöinstitutet på uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten och Naturvårdsverket. I HAVET-rapporten finns en heltäckande sammanfattning av miljötillståndet för varje havsområde. Här finns också en ingående redovisning av havets miljötillstånd med utgångspunkt i de miljömål som berör havet.

Till Havsmiljöinstitutets rapport till regeringen 2010.

Till Havsmiljöinstitutets rapport till regeringen 2011.

Till Havsmiljöinstitutets rapport till regeringen 2011, utökad webbversion.

Till Havet-rapporten.
 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2011-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?