Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Västerhavet

Västerhavet är en populärvetenskaplig tidskrift om miljön i just Västerhavet. Tidsskriften bevakar vad som händer med miljön och miljöarbetet i Skagerrak, Kattegatt och Öresund, både ur ett forsknings- och ett förvaltningsperspektiv. Ämnena i Västerhavet är angelägna för alla som bryr sig om hur havet utmed västkusten mår.

Västerhavet ges ut av Kontaktgrupp Hav som är en sammanslutning av forskningsinstitutioner, myndigheter och fristående organisationer som är aktiva längs västkusten. Inom gruppen sker ett informellt utbyte av forskningsresultat och kunskap om aktuella havsmiljöfrågor. I Kontaktgrupp Hav ingår Havsmiljöinstitutet, Havs- och vattenmyndigheten, Göteborgs universitet, SLU, SMHI, Bohuskustens vattenvårdsförbund, Västra Götalandsregionen, Sjöfartsmuseet Akvariet samt länsstyrelserna i Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.

Tidigare gavs tidskriften ut under namnet Havsmiljön, men den bytte 2010 namn till Västerhavet för att förtydliga täckningsområdet.

Gå till sidan för Västerhavet 2017

Ladda ner Västerhavet 2017

Västerhavet 2017 som pdf

Blädderbar version

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2017-05-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://havsmiljoinstitutet.se/publikationer/vasterhavet/
Utskriftsdatum: 2018-09-21