Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Seminarier och konferenser

Havsmiljöinstitutet ordnar seminarier och konferenser på teman som på ett eller annat sätt har betydelse för förvaltningen av havet. Mötena leder till en ökad kommunikation mellan forskare och användare av vetenskaplig kunskap om havsmiljön, till exempel de som arbetar med miljöövervakning och åtgärder, eller fattar beslut som inverkar på havsmiljön.

Genom seminarierna vill vi göra ny vetenskaplig och relevant kunskap tillgänglig för havsmiljöförvaltare på ett informellt och tilltalande sätt. Vid de fysiska mötena är möjligheterna stora att dela erfarenheter med varandra, diskutera och få nya kontakter. Men tanken är också att nya frågeställningar ska komma fram och områden där kunskapsbrist råder ska identifieras.

I vänsterspalten kan du läsa om resultaten och hämta information från de seminarier och konferenser som Havsmiljöinstitutet har organiserat.

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2016-10-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?