Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Regionala seminarier

Avsikten med de regionala seminarierna under 2010 och 2011 är att bygga nätverk av ”marina” forskare från samtliga vetenskapliga discipliner, att ge information om Havsmiljöinstitutet samt föra en dialog om hur forskarna ser på kopplingen mellan sin egen forskning och dess användning.

De regionala seminarierna sker på de universitet som ingår i Havsmiljöinstitutets samarbete men forskare knutna till andra universitet i regionen är lika välkomna. Syftet är i förlängningen att stödja att vetenskap av värde för marin förvaltning blir tillgänglig för användning av myndigheter.

Havsmiljöinstitutet berättar om sin roll som länk mellan forskning och myndigheter. Vi ger vår bild av vad den marina förvaltningen har behov av på kort och lång sikt. Den bilden bygger vi på Havsmiljöinstituets arbete med myndigheterna samt på de kartläggningar som görs.

Genom de kontakter som nås kan Havsmiljöinstitutet ge fortsatt information och stöd samt agera för att vara forskarens röst mot myndigheterna. Genom att seminarierna är regionala kan ett fortsatt arbete och ytterligare seminarier anpassas till de önskemål som finns.

vindkraft

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2013-04-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?