Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vattenmiljöseminariet 2019

Välkommen till Vattenmiljöseminariet!

26–27 mars 2019 på Clarion Hotel Post i Göteborg

Nu är det dags att anmäla sig till Vattenmiljöseminariet som riktar sig till alla som övervakar landets söta och salta vatten. Det är andra gången Vattenmiljöseminariet genomförs, som en uppföljning av det tidigare Havsmiljöseminariet.

Under seminariet kommer bland annat resultat från den akvatiska miljöövervakningen att presenteras. Målsättningen att få höra senaste nytt från utförare inom olika miljöteman såsom övergödning, miljögifter, fisk/fiske, mångfald, klimat och försurning. Vi får också chans att se hur redovisningen på Sveriges vattenmiljö börjar ta form.

För er som är utförare är detta en viktig del i rapporteringen av miljöövervakningen, men det är också en plattform för nätverkande, informationsutbyte och nya tankar. Missa inte detta tillfälle att vara med och träffa kollegor och utbyta kunskaper!

Mer information om programmet kommer inom kort.

Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg, alldeles bredvid Centralstationen.

Tid: 26–27 mars. Cirka 10:30 den 26 mars, till som längst 16:00 den 27 mars.

Pris: 2400 kr exkl. moms, vilket inkluderar boende, luncher, fika och konferensmiddag eller 1500 kr exkl. moms utan boende. (Mellan myndigheter betalas ingen moms, så momspålägg gäller bara privata organisationer).

Sista anmälningsdag: 20 februari, men anmäl dig gärna så snart som möjligt. Deltagarantalet är begränsat till 90 personer.

OBS! Anmälan är komplett först när avgiften är betald. Instruktioner för betalning finns nedan.

Anmäl dig här

Här betalar du för din konferens med kreditkort

Det går också bra att göra en inbetalning till BG 5051-8646. Som referenstext ange A9029 samt deltagarens namn.

Havsmiljöinstitutet har organisationsnr: 202100-3153.

Arrangör: Havsmiljöinstitutet, på uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten.

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2019-02-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?