Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

  • Det svenska årtiondet för havsforskning

    [2020-05-27] I samband med World Ocean Day den 8 juni bjuder forskningsrådet Formas och Universeum in till ett webbinarium om det svenska bidraget i FN:s årtionde för havsforskning och hållbarhet. Webbinariet riktar sig till berörda aktörer för en uppstart kring det fortsatta arbetet med den svenska havsdekaden. Välkomna!

  • Nya Havsutsikt om biologisk mångfald

    [2020-05-18] Temanummer med anledning av biologiska mångfaldens dag

  • Oro för havsmiljön toppar i SOM-undersökning

    [2020-04-03] Innan det globala coronautbrottet toppade oro över försämrad havsmiljö listan över vad svenska folket upplever som mest oroande inför framtiden. Det visar SOM-institutets årliga nationella enkätundersökning. Rapportering om hotet mot Östersjötorsken, plast i haven och allmän klimatoro kan vara bidragande faktorer.

Fler nyheter

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2020-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://havsmiljoinstitutet.se/publikationer/aktuellt/?tipFriend=true&tipUrl=http%3A%2F%2Fhavsmiljoinstitutet.se%2Fpublikationer%2Faktuellt%2F%3Fprint%3Dtrue
Utskriftsdatum: 2020-05-28