Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Havsutsikt

Tidskriften Havsutsikt handlar om svensk havsforskning och forskning om havets resurser. Artiklarna är populärvetenskapligt skrivna och riktar sig till en intresserad allmänhet.

Mellan 2009 och 2011 gavs tidsskriften ut av Havsmiljöinstitutet, numera ges den ut av Umeå marina forskningsstation och Östersjöcentrum vid Stockholms universitet.

HavsUtsikt utkommer med tre nummer per år och har en upplaga på omkring 9000 ex. Samtliga utgivna nummer av tidsskriften finns att ladda ner på havet.nu. Det går också att prenumerera på Havsutsikt, som pdf eller i tryckt version.

HavsUtsikt 3/2011

 

I Havsutsikt nr 3/2011 kan du läsa om de viktiga kustekosystemen och hur fiskpopulationer interagerar med varandra. Och vad händer med havsdjuren om havet blir varmare och surare? Vi tar även en tur till sydligare breddgrader och tittar närmare på ett initiativ för att rädda de marina resurserna.

 Havsutsikt_3/2011

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2016-10-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?