Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

HAVET-rapporten

Havet-rapporten, som getts ut vartannat år, visar miljötillståndet i svenska havsområden, baserat på nationell miljöövervakning, regional miljöövervakning och aktuell havsmiljöforskning. Från och med 2019 ersätts rapporten av den nya och utökade webben Sveriges vattenmiljö – från källa till hav.

Den senaste Havetrapporten publicerades 2015/2016 av Havsmiljöinstitutet i samarbete med Havs- och vattenmyndigheten och Naturvårdsverket.

Sveriges vattenmiljö

Från 2019 kommer en ny webb att förmedla kunskap om tillståndet i Sveriges vatten. Sveriges vattenmiljö bygger på konceptet ” källa till hav” och kommer på ett interaktivt sätt att visa miljötillståndet i både saltvatten och sötvatten i Sverige. Webben är en vidareutveckling av rapportserierna Havet och Sötvatten.

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2018-11-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?