Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Webbinarium inför FN:s årtionde för havsforskning: Hur kan svenska forskare engagera sig?

Centrum för Hav och samhälle vid Göteborgs universitet och Havsmiljöinstitutet arrangerar tillsammans Sea and Society Talk den 27 maj. I ett webbinarie diskuterar vi Sveriges bidrag till FN:s årtionde för havsforskning och hållbarhet och hur svenska forskare kan engagera sig.

När: Onsdag 27 maj
Var: Zoom webbinarie.
Tid: 12:05 – 13:00

Petra Wallberg från Formas berättar om syftet med årtiondet för havsforskning till stöd för hållbar utveckling, The ocean decade, och öppnar upp för diskussion rörande Sveriges roll och bidrag.

Formas, SMHI, Sida och Havs- och vattenmyndigheten har fått i uppdrag av regeringen att ta fram en plan för hur Sverige ska spela in i årtiondet.
Läs mer här: FN:s årtionde för havsforskning

Läs mer om seminariet på Centrum för hav och samhälles webb

Se inspelningen från Sea and Society Talk den 27 maj, där Petra Wallberg från Formas berättar mer om hur forskare kan bidra till Sveriges och FN:s årtionde för havsforskning här: Webbinarium: hur kan svenska forskare engagera sig i årtiondet för havsforskning

Kontaktperson: Malin Rosengren, malin.rosengren@gu.se

 

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2020-05-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?