Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Webbinarium 3 juli: Älskade hav - om båtliv i förändring

Den 3 juli arrangerar Maritima klustret i Västsverige tillsammans med Match Cup Marstrand en seminariedag om båtliv i förändring. En rad experter berättar hur våra fritidsbåtar påverkar miljön och vad vi kan göra tillsammans för att ställa om. Välkomna!

När: 3 juli
Tid: Kl. 08.45-12.00
Var: Digitalt, länk skickas via mail när anmälan är gjord.
Sista anmälningsdag: 30 juni

Länk till anmälan och mer information om programmet finns här: Älskade hav - ett webbinarium om båtliv i förändring

På webbinariet kommer en generell att bild ges kring båtbranschens behov av omställning, men också en fördjupning i ämnen så som alternativ till glasfiberkomposit och problematiken kring tvåtaktsmotorer.

Webbinariet riktar sig till en intresserad allmänhet, båtbransch, förbund, klubbar, gästhamnar och tjänstemän vid kommuner och myndigheter. Vi ser dagen som ett första steg att fortsätta jobba ihop. Anmäl dig till webbinariet så skickar vi en länk till dig när det närmar sig som du kan koppla upp dig på. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Arrangörer för webbinariet: Projektgruppen Ett hållbart båtliv inom Maritima klustret i Västsverige arrangerar seminariet tillsammans med Match Cup Marstrand. Projektgruppen Ett hållbart båtliv består av experter från Business Region Göteborg, Göteborgs universitet, Havsmiljöinstitutet, Svenskt marintekniskt forum SMTF, och SSPA.

 

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2020-06-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?