Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Praktisk information

Start och sluttid

Konferensen hålls på Lindholmen Conference Center i Göteborg. Vi startar tisdag den 14 november klockan 11.30 med kaffe/te och registrering och avslutar efter lunch, omkring klockan 14, onsdag den 15 november.

Att ta sig till Linholmen Conference Center

Med direktbuss: Det bästa sättet att ta sig till Lindholmen är med buss. Linje 16 går var 3:e minut vid högtrafik på morgonen och på eftermiddagen eller med elbuss linje 55. Från Centralen (Nordstan) till Lindholmen tar det 6-8 minuter. Du kan även ta bussarna 23, 30, 31, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Närmaste hållplatsen är "Lindholmen".

Med färja: Färjan Älvsnabbare är gratis och går var 10:e minut mellan Stenpiren och Lindholmspiren vardagar mellan kl 07.00-18.00. Resan tar endast några minuter. Du kan även åka Älvsnabben som går mellan Lilla Bommens Hamn -> Stenpiren -> Lindholmspiren -> Slottsberget -> Eriksbergs färjeläge. Där betalar du enligt gängse taxa.

Med cykel: Det är en trevlig tur att ta cykel till Lindholmen. Från centrum tar du enklast Götaälvbron och följer sedan skyltarna mot Lindholmen, som går parallellt med Lundbyleden. Från Centralen tar turen ca 20 minuter. Det går också bra att cykla till någon av färjelägena och ta cykeln på färjan till Lindholmen. 

Konferensavgift

Konferensavgiften är 1800 kr exkl moms (2250 kr inkl moms). Luncher och konferensmiddag ingår. Konferensavgiften faktureras vid anmälan. Deltagarna står själva för rese- och logikostnader.

Några platser kvar

Då vi har några platser kvar på konferensen har vi flyttat fram sista anmälningsdatum till 31 oktober. Behöver du boende i samband med konferensen vill vi uppmana dig att boka så snart som möjligt då det pågår flera stora arrangemang i Göteborg under den aktuella veckan.

Anmäl dig här

Se programmet här

hos 2017
Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2017-10-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?