Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Regional workshop norra Östersjön

Onsdagen den 30 september bjuder det nationella nätverket för marin pedagogik in till en digital workshop, särskilt för dig som jobbar med marin pedagogik i Norra Östersjön. Under en halvdags workshop har du möjlighet att inspireras och få dela erfarenheter med andra.

Workshopen vänder sig till dig som på något sätt arbetar med pedagogik i och om havet. Du kan komma från skolans värld, en ideell organisation, naturrum, museum, universitet eller annan offentlig eller privat verksamhet. Avsikten med workshopen är att göra det möjligt för er som arbetar med havsfrågor i Norra Östersjön att träffas och utbyta kunskap och erfarenhet med varandra. Naturligtvis är alla som är intresserade välkomnna att delta.

Vid denna träff kommer vi hålla särskilt fokus på bioblitz. Vad är bioblitz? Hur genomförs de? Vill vi göra en gemensamt?

Program

  • Föredrag: Bioblitz, vad är det?
  • Föredrag: Att genomföra en bioblitz i vattenmiljö.
  • Gruppdiskussioner


Plats och tid: Onsdag den 30 september digitalt, klocka 14.00 till 16.20. Länk skickas till personer som gjort anmälan.

Pris: Workshopen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Anmäl dig här!

Har du frågor går det bra att kontakta någon av arrangörerna:

Tina Johansen Lilja, samornare marina nätverket: tina.johansen@havsmiljoinstitutet.se

Ida Wendt, samordnare marina nätverket: ida.wendt@havsmiljoinstitutet.se

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2020-09-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?